Bij Ostara-coaching wordt er op  een laagdrempelige en praktische manier gekeken naar het kind om ze goed te begeleiden met de hulpvraag. Samen met het kind wordt er gekeken naar mogelijkheden, kwaliteiten en talenten. Kindercoaching is voor kinderen vanaf 6 jaar die een hulpvraag hebben over bijv: zelfvertrouwen, faalangst, scheiding, hechting, pesten en alle andere onderwerpen.

Bij Ostara- coaching wordt gebruik gemaakt van methodieken zoals : tekenen, spelletjes, verhalen, coachkaarten om de kinderen te begeleiden en ze weer in hun kracht te zetten. Zodat ze weer lekker in hun vel komen te zitten,  op school en thuis.

Kinderen krijgen een aangepast programma dat is afgestemd op leeftijd en behoefte. Ook is het mogelijk voor sessie kindercoaching waarbij er een paard kan worden ingezet.

Naast kindercoaching  geeft Mia ook workshops aan ouders: " Ik tel tot 10" Opvoeden is wel de meest uitdagende baan die er is, het daagt je uit en geeft voldoening. Vaak is het geweldig en soms geweldig ingewikkeld. Mia zorgt ervoor dat ouders van elkaars kennis en ervaring gebruik kunnen maken.

Voor informatie kunt u terecht bij:                           

Mia Euwes

Ostara- coaching

www.ostara-coaching.com

tel: 0681239815

Klik op de link om naar Zaalagenda te gaan. Nog geen inloggegevens? Neem contact op met NiBiz IT.